Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vare i är

 

 

hon har så länge

 

 

längtat

 

till din rösts omfamn

till dina ögons ljusaura

 

 

hon har så länge

 

gömt

 

 

bjällrorna runt sina vrister

rörelsens klangskönhet

 

 

hon har så länge

 

 

längtat

 

 

till dina händers

stämma

 

 

till dina hjärtvingars

 ord

 

 

ljusvindars ljusregn

fall ned över

 

 

vattna kronas slutna blad

 

 

ljusvindars ljusregn

faller ned över

 

 

vattnar kronas slutna blad

 

öppnas

stiger

 

klanghögre sfärers

stegljudande

 

vare

 

i är




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-12 00:05



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint...
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser