Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagd i Tankar i hörnet. 




Morgonprolog vid balkongfönstret

Kolkällarmörker runt husen.

Borde nog sova men tom min förmåga.

Längtar likt barnet till morgon och ljusen.

Märker hur tankens tynande låga

kämpar att inte stå frusen.

 

Stjärnstrålerop som skär stumma

skivor av himmel, dimmor och nockar.

Yrvakna fåglar som lyckligt försumma

kylan som iskallt står där och skrockar. 

Saknar gryningars ljumma. 




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-12 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP