Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Maria


Maria

När Maria lägger sin hand mot magen
Och barnet där inne lägger sin hand mot hennes
Då liten blivit stor
Då stigen som alltid gått förbi ditt hus
Stannar till för att bjuda dig att följa med
För att liten blivit stor
När frågan du ställer inte längre är någon lögn
Då liten blivit stor
Då kommer jag att ta din hand
Och följa dit du går
För att liten blivit stor




Fri vers av Michael Lilja
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-12 18:38



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Fint skrivet som ger mig en varm känsla för livet.
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja