Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tjejs tankar.

Jag är den
du ringer till
när ingen annan
vill ha dig
telefonen ringer
två på natten
det är helg igen
och du vet
att jag är här
jag kan inte sova
när du är här
jag kan inte sova
när du inte är här
men jag drömmer
jämt och ständigt
om dig och mig
hand i hand




Fri vers (Fri form) av Michael Lilja
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-26 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja