Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kön bara är en socialkonstruktion.

varför är vi då två.
du säger att inget är.
svart eller vitt.
bara en blandning av grått.
men bakom en grå himmel.
når solen aldrig fram.
till dig och mig.




Fri vers (Fri form) av Michael Lilja
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-05 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja