Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man brukar säga att kärleken är blind

vilket gör att man går vilse ibland
men hellre det
än att vara blind för kärleken




Fri vers av Michael Lilja
Läst 497 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-14 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja