Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Livet är saltet som strös i dina öppna sår
men även
korta ögonblick
då någon blåser svalka på dina
brännande sår
och dessa korta sekunder i upplevd evighet
blir då förblindad mening




Fri vers av Michael Lilja
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-24 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja