Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilja Vackra drömmar

Klicka på länken nedan för att komma till Youtube

Lilja Vackra drömmar




Fri vers av Michael Lilja
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-11 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja