Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Skånes djurpark skjuter man(innan kl 16 när de skulle hem hörde ja nåt om på p1 idag....?) resten av vargarna när några rymt, eller försökt smita Hm. Vad ska man tänka? Är det så det blir för alla som längtar efter frihet? Bäst att skjuta dom.


Du eller vargarna

har alltid tyckt att jobb
är en sorts dagis

har alltid känt mig instängd
när jag inte ser några utvägar

vill alltid vara kreativ
nya ideer står på rad
nästan trängs
så det blir kaos

men tänk
om någon står där
i hörnet och tycker

den där har smakat på friheten
måste läggas ned med ett gevär
för all framtid

så slipper vi hennes nya projekt
det blir ändå inte bra

sa hövdingen




Fri vers av Kim VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-12 19:18



Bookmark and Share


  wayward - taiga
såg två vargar i söndags.

halvfrän upplevelse! minns tydligt den här skåne-incidenten.

vargdebatten är komplex och mycket infekterad. synd att det inte finns plats åt alla.
2010-04-20

  Jaseph
Vasst! Varför all denna rädsla?
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP