Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr J

Jag drack ur din mun och blev som du
Och du var bara en liftande vid vägen
Alla jag tog upp var en illusion
Kött droppade ur ditt öga
Medans vi kastade lott om vårt liv
Och din klädnad




Fri vers av Michael Lilja
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-12 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja