Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vilsen person i mitt rum

 

ju äldre jag blir
desto mindre tror jag att jag vet
i synnerhet beträffande vem jag är

och varför




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 358 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-12 23:04



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
och jag själv behöver bli bättre på det där att komma ihåg vad det är jag ska glömma att minnas
2010-01-13

    Tea Alex
Skönt att höra. :)
2010-01-13

  Eva Langrath VIP
fin beskrivning av en av alla märkliga vägar resan till att lära känna sig själv kan ta
2010-01-13

  Larz Gustafsson VIP
För mig är det tvärtom.
Men det du skriver kommer mig att tänka på vad The Who sjöng: "The more we learn, the less we believe is true."
2010-01-13

  Anders Nordlander VIP
gåtan om vem man egentligen är, förblir nog olöst för samtliga av oss
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger