Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snölyktor

 

stjärnvindar

sveper vida

 

renar orden

tvagar orden

i himlars källa

 

vita sidenband

flätas samman

 

stjärnvindar

andas

 

sveper slöjor runt marker

flätar gyllene vävar

samman

 

i gryning synes trädkronor

stammar

rötter

kvistar

 

gräsets strå

allt

 

skrudat i kristallfjädrar

 

stjärnvindar sveper om

frysande

händer

 

snölyktor

skimmer röda

brinner i natten




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-12 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser