Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om jag ...jag borde ...jag ska ...jag gör ...jag är!




Under grånande lager

Lösa trådar irrar planlöst runt i hjärna

hittar inte fram

koppling saknas för trasiga nerver

som kvider vrider och darrar

 

Hon ligger där så stilla

letar lugn där inne någonstans

småpratar med rädslan

strävar efter att förmå den byta hemvist

 

Söker sig själv

den själ och det väsen som utgör

det väsentliga

den vackra starka människa

hon åter vill bli

 

Gräver djupt nere under grånade lager

travade på varandra

i något slags

manisk besatthet  där det mörka

besudlar hennes hud

 

Hon vet att det finns där

det flämtande lilla svaga ljus

lågan hon behöver så innerligt nära

vars namn klingar vackert

självkänsla...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-13 01:19



Bookmark and Share


  blaite
Tung och stark text
2010-01-14

  Hans Christian
Oj, så mkt att citera! Så fint skrivet och sista versen "Hon vet att det finns där....självkänsla" BRAVO !
2010-01-13

  Nikolai Jungsin VIP
Ett starkt sökande, målmedvetet... och samtidigt bräckligt, så svårt..
stor igenkänningsfaktor
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa