Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåögd

Jag ser min spegelbild högt ovanför
Vinden i mitt hår är du
Det är ingen ide att undra varför
Om du inte redan vet
Du var blåögd likaså jag därför såg vi
Även lakanet som var skitigt var vackert
Där du låg
Vem har du nu mött min blåögda vän
Nu när slagen faller
Jag harklar mig för att säga något
Men inget kommer ut




Fri vers av Michael Lilja
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-13 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja