Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria 2

Maria mitt barn Maria min mor
Natten har varit kall
Så vi skyndar oss över den tunna isen
För där borta på andra sidan stranden
Bakar någon bröd
Vi öppnar dörrar som snart är stängda
Vi går till mötes där vi aldrig är glömda
Våra ögon sluts för att kunna se
Att den vi sprungit efter har gått bakom
Så var inte rädd för mörkret Maria
För vi lyser även där
Du står där ensam i folkhopen
Men ditt hjärta är öppet
Därför ser du stjärnan födas
Och allt har sin tid




Fri vers av Michael Lilja
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja