Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenskönan

Tusenskönan växer ensammen
Mardrömmen speglar sig i vattnet för att bli två
Gråten som hörs har fastnat mellan oss
I tystnaden blir dina viskningar rop
När rollen du spelar inte längre passar
Och du hör dom be om att minnas
Och be om att glömma
Men dina steg är alltid för korta




Fri vers av Michael Lilja
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-13 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja