Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar om


Skulle gärna ha en hund
att mata, gå ut och lekas med
se henne vifta svansen, springa
och se hundaktigt glad ut
Undrar om det är okej
om jag skulle behöva henne mer
än hon behöver mig.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-13 14:30



Bookmark and Share


    Jnåt
en stilla undran som uttrycker stort i smått, det lågmälda är som en kamouflage för den undertryckta ensamheten mellan raderna.
2010-02-05

    FinnRaggarn
Undrar om jag skulle behöva
Bettan = Chevan
mer än hon behöver mig.

Du fick mig till o undra, Fint
2010-01-23

  livsdans
Ja...det är okej :-)
2010-01-14

    purplepea
det känns om man läser mellan raderna lite melankoli
2010-01-13

  Blind Boy Grunt
Jag har en hund. Den är svart och kommer ibland och hälsar på. När jag måste gå ut med den försvinner allt annat. Det mest vardagliga sysslorna blir plötsligt svåra att ta tag i.
2010-01-13

  Hans Christian
Det tror jag absolut :o)
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP