Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer av stjärnljus

När ungmön blir en slutstation
Och drömmen har slutna rum
För att vägen har slutna rum
Då tickar klockan under tisteln
Som ett rådjur i strålkastarljus var du
Av mina ord
Då du sträckte ut din hand efter mig
Fanns bara tomhet av mig
Men mina händer är fulla av stjärnljus
Å du är så gammal att du är ny
I vaggan vaggas vi men ligg kvar min vän
För jag är bara på genomresa
Och i ditt öga
Är Genesarets sjö




Fri vers av Michael Lilja
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-13 19:47



Bookmark and Share


  oMareld
"Som ett rådjur i strålkastarljus var du
Av mina ord"

"I vaggan vaggas vi men ligg kvar min vän
För jag är bara på genomresa
Och i ditt öga"


Fantastiskt.

inspirerar mig
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja