Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den andra vingen

 

 

till vem

 

gavs

 

min andra vinge

 

 

 

eller stals den i gömd natt

 

 

 

till vem

 

 

gavs min andra vinge

 

varför

 

haltar jag så svårt

 

 

vandring

längtar

 till

vuxenhand 

 

längtar till att

vandra med vuxenhand om min

om varandra

 

för att

 

vandra in i

 

 

barnland




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-13 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser