Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en väg

 

 

 

mycket

 

 

 

längtade jag efter

till

 

närhet

 

 

byggde mig

en

 

snölykta

 

 

satte mig däri

 

 

spred min värme vidare




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 00:33



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Tack
låt ditt ljus lysa på vår väg
2010-02-14

  firefire
en stor snölykta,låter mysigt och värmen och ljuset sprider du ju alltid vidare i alla fall;)
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser