Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterskrud

 

solöga

 

vakar

 

 

med halvsluten blick

 

grådager skimrar

 

 

skirblå

töcken 

 

in i rödslöjors

anandes

 

solskimmer  

 

 

 

vandra fötter

varsamt 

 

öppna

dina ögonvingar

 

 

varsamt

svep ömhet om

 

 

träds andedräkt

 

 

se hennes andning

genom allt

 

träd marker allt

är skrudat

 

i

av

 

hennes andningsljus värme 

 

träd andas

 

marker

allt

andas

 

hon visar oss sin andedräkt

 

 

vår vackerandedräkt




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-14 00:54



Bookmark and Share


  firefire
så vackert,jag tycker och tror och håller med (och känner direkt att en av mina texter idag har väldigt mycket med denna att göra fast jag inte hade hunnit läsa denna än!), Förvirrande!? Ja så är jag ,men jag älskar ditt vackra språkbruk och fantasieggande ord..
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser