Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, är min kärlek





förfrusen,

inuti


mitt hjärta, skuret

rum




tårarna,

inuti


fyllde hålet,

dina kyssar,





din mun,


du









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 12:45



Bookmark and Share


  peter markurth
söt
2010-01-15

  stenen/ Yv Ericsson
fint om att tinas. kanske.
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP