Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar




tårar


blöder


smärta








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-14 13:12



Bookmark and Share


  Anna*
Så sant och just nu är det påtagligt för mig.
2010-01-18

  stenen/ Yv Ericsson
tårar av blod. är smärta. bra.
2010-01-14

  Quasimodo
Ett starkt och kort uttryck för smärta och sorg !!
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP