Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under isen




mitt hav, rullar vågor varma

kärleksnav



isen som du beträder, är

vinterverk



men jag,

finns än,


därunder










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-14 13:19



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
du får mig faktiskt att minnas hur jobbigt kärlek kan vara..bra.
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP