Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi ligger ännu nära




i snön reflekteras

orden


jag tänkte, förfrusna




mitt hjärta ännu, rosens blad

vårens iver


tänker nära, nära

hud och sanning




vi ligger ännu nära,

älskling


du känner det,

som jag
















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 14:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känner men kan inte riktigt ta på vad det är...kanske är det därför jag gillar
2010-01-18

  peter markurth
denna är stark om än ej konsekvent, känns, bra
2010-01-15

  Gunnar Hilén VIP
alla dina senast publicerade, 4-5 verk, andas samma luft...smärta men inget jag räds...vill ha kärlek...ändå
2010-01-14

  Algotezza VIP
Vackert och enkelt! Mycket mellan orden...
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP