Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Or at least ...

I´ve seen the world, or at least a part.
I´ve filled my memory, or at least my heart.
I´ve done so many things, or at least a few.
I just wish I could´ve done them all, with You.




Fri vers av Daniel B
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel B