Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla stora; oss.

Simpelhetens komplexitet.
Lagom mängds relativitet.
Det stora bergets stup.
Ditt lilla hjärtas djup.

Tag min hand i din,
och säg att du är min.




Bunden vers av Daniel B
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-14 21:17



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
fint
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel B