Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärleks nav.

Att bara få sitta,
bredvid dig på en sommarstrand.
Att bara få hålla,
din hand i min egen hand.

Att i dina ögon få titta,
och se inget utom gott.
Att bara få känna,
att olyckan är ett minne blott.

Att inte finna ord
när de bara försvinner.
Men att du inget ord kräver,
bara en kärlek som brinner.

Att allt jag dig ger,
ger du även mig tillbaka.
Att inget kommer hända dig,
om jag så natt och dag skall vaka.

Att kunna hålla dig,
och känna din kropp emot min.
Att få förmedla utan ord,
att jag alltid kommer vara din.

Att få älska dig,
utan några villkor och krav.
Liksom axeln är hjulets mitt,
så är Du min kärleks nav.




Fri vers av Daniel B
Läst 330 gånger
Publicerad 2010-03-09 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel B