Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orken har tagit slut och hjärtat är fruset


Insnöat

Jag stirrar håglöst ut genom fönstret, där snöflingor dansar i vinden.
Tankarna mal... - alla kommentarer och frågor -

När ska vi skaffa barn. Ja, jag vet inte. Eller det vet jag visst: MAN SKAFFAR för i helvete INTE BARN, MAN FÅR DEM!

Fast vi får dem inte... Snön färgas röd av mensblod - varje månad i flera år.

Nej, jag vill inte gå ut längre. Jag vill sitta här och gråta tills tårarna fryser fast.




Fri vers av nella
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 20:33



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Sorgen och ilskan lyser igenom starkt. Berör.
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

nella