Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräk

Jag försöker,
men jag kräks galla.

Kräks över Allt. För att sedan få försvinna utan känslor.

Tack!




Fri vers av nella
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-20 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nella