Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag inte syns


Solen går sakta ned

Jag hejar med entusiasm,
men får inget svar tillbaka.

Kanske att gamla surdegar börjat jäsa på nya forum.

Jag andas sakta in och ut. Det är faktiskt så att jag finns här. Och det måste vara något värt vid tidens slut.




Fri vers av nella
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-05 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nella