Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har den kommit till oss - Lyckan!


Lyckan

Efter flera år har lyckan velat komma och bo i mig.
Lyckan spänner och drar,
lyckan gör mig illamående och trött,
lyckan gör så att alla kläder blir för små.

Lyckan bor i mig
och snart kanske vi får reda på om det är en liten kille eller tjej!




Fri vers av nella
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-23 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nella