Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är(r)ad

Jag känner mig ärad -
det finns de som gråter, för att jag ska lämna nyckeln åter.

Nu ska jag avsluta detta jobb. Jag avslutar varje dag. Varje dag är ett uppbrott - ett utbrott, ett brott, ett luftslott ett upplopp.

Jag säger hej då och så säger jag hej då och sedan säger jag:
jag orkar inte säga n'åt mer, allt jag säger blir fel. Allt är stelt.
Jag har blivit överkörd och samlar ihop resterna. Ingenting är helt.

En hjärna som tär - en tanke här och där, ett själsligt byte som bara är här...




Fri vers av nella
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-20 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nella