Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brutna brödet

Jag kom upp på kullarna
Runt Genesaret
Men sjön var borta
Lasarus grävde fram sin grav
Medans en kabbalaängel
Mässade sitt namn i kod
Mitt öga bländades av natten
Då bibeln var relik
Jag visste inte att du talade till mig
Förrän du bröt brödet




Fri vers av Michael Lilja
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja