Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till sig själv ...det djupa inre...




Hemvist

På ostadiga ben mot okända mål

hon tar en bit i taget

ett steg till

vingligt och trevande

men ändå på väg

 

Inte bort inte iväg

djupare genom det mörka

sökandes ljuset som finns

som kallar och trängtar

att vägleda själen till rätta

 

Hon längtar dit

till skimrande rum

att finna den hemvist som hägrar

känna tryggheten landa igen

när lungor andas på djupet

 

Där inne strålar med innerlig glans

den juvel hon söker att finna

hon vet den finns där

den bit som fattas i hjärtat

 

Den syns nu tydligt

i värmande ljus

kärlekens låga som brinner

den säger så stilla du har den här

chansen att hela ditt hjärta...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 341 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-15 00:13



Bookmark and Share


    J. Herward
vill vara där du beskriver det:)
2010-01-30

  ~Leonardo~
Ahhhh...den är ljuvlig jue. Applåder!!
2010-01-29

    ej medlem längre
Spännandevandring
till hjärtats hela
helande
hemvist
fiint!
2010-01-23

  Anna*
Stark och talande. Så viktigt att den finns på plats!
2010-01-17

  blaite
Fint.........
2010-01-15

  aol
så oerhört betagande du berör mitt hjärta vännen så fint
2010-01-15

  peter markurth
fin
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa