Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beströmmas

 

i de klaraste ögon

 

speglas

klippa

 

 

marker oändliga vidsträckta

 

ljusspann

 

lindade sjalar

 

 

vita vingpennor skriver sagosvar

 

 

I natthamn

seglar

vida

ord

 

 

klippa vecklar ut fingrar

 

 

skimrande

elddjup

glöder

 

 

hjärtvärmes  djupliv

flödar

 

 

i nattens segel kupas händer

om

 

frysande ögonljus

 

söker blickar

 

vemodsklanger

höres

 

blickar söker

 

vingars sus

genomkorsar

dälden

 

vingspetsar synes

snudda

vid

 

varandra

 

de skriver

kärlek

 

ur klippas händer

bestrålas de av opalljus




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser