Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frismekande

 

vackersten i markers händer

andas spetsskruds

vitrosmönster

 

 

vågor

 

mjuka falla

runt

 

bäckens istoner

gyllensilver

stiger

höga

 

sälgen

andas

stilla

 

 

smeker

hennes flätor fria

 

 

löser upp hennes hårt knutna

livgördel

 

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-15 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser