Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten kastar en siluett

Jesus ligger vid ditt bröst
Han får din tröst
Natten kastar en siluett
Då lyser du Maria
Jesus ser du vem som ser på dig
Gråt inte älskade knytt
För din älskade senior
Som kommer med fridens ljus
För dig och Maria
Dina fingrar i mitt lena svarta hår
En tår för din hand
Som ska bli så främmande i min
Natten kastar en siluett
Då lyser du Maria




Fri vers av Michael Lilja
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-15 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja