Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla My

Lilla My
Skugga runt ditt öga
Ingen blåser längre på ditt sår
Leendet från igår
Som ingen annan når
Lilla My
Du står under lycktan
Vid gammla spår
Med lånade vantar
Som är för små
Lilla My
Vänd dig bort
Från stjänor som lyser
Bakom ord och tystnad
Står du å fryser
Lilla My
Vid hamnen djup
I mörkt och stormigt hav
Sliter sig båtar
För andra hav
Lilla My
Skugga runt ditt öga
Ingen blåser längre på ditt sår
Leendet från i igår
som ingen annan når




Fri vers av Michael Lilja
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja