Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlan i din hand

Jag dyker i havet med törst
Där stjärnorna blir klarare och klarare
Pärlan i din hand har ett märke
Av minnen av ljus
Av minnen av mörker
Allt är nytt
Utom meningen under meningen




Fri vers av Michael Lilja
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja