Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sjukhussäng

Dörren står på glänt
Orden var och blev inte sagda
Men ändå i dig
Vi väntar på dig
För att se vart vinden blåser
För du vet vad andra anar
Du hör inga ord längre
Ditt ansikte ligger i vit skugga
Och din hand är inte längre tom




Fri vers av Michael Lilja
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 15:55



Bookmark and Share


  Line W
Mina ögon tåras... !!
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja