Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som aldrig blev

Du ligger ensam på ängen
Hör fåglars sång
Skuggor skymmer solen
Frost i ditt hår
Du mummlar ord utan ord
Och ser en ny äng glimma
Igår komma idag där inget var
Och inget hjärta såg
På ditt ögas hinna
Maria i stjärnan
Detta guldkorn i dig är bara törnen
Med tomt öga ser du ett brudflor i stjärnan
Bit för bit vid floden där natten är fallen
Vem är du jag ser
En pilgrim en kyss ett ljus
På ängar som är törstande
Sover du i rus




Fri vers av Michael Lilja
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 20:11



Bookmark and Share


  oMareld
älskar ordvalen

tex "Med --tomt öga ser du-- ett brudflor i stjärnan"
och "Vem är du jag ser
En pilgrim en kyss ett ljus"
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja