Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvätterskan


håret och vinden

smeker varandra oblygt

när hon hänger tvätt





Bunden vers (Haiku) av serum
Läst 883 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-27 12:54



Bookmark and Share


    Regina E
Ja, man kan verkligen känna vinden i håret. Din korta dikt är luftig och man kan andas en frihet i den.
2005-10-27

  Daniel_78 VIP
skön känsla du målar upp
man har ju kanske ofta en viss
förutfattad mening av en tvätterska också
extra bra då
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

serum
serum