Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyrola

 

forsis

 

vilar

stilla rörelse

 

berg är

iklätt

 

mantelljus

 

snödriva

hårt uppdriven av kallhänder

 

smälter

 

i solögas bjudvåg

 

 

ögonljus böjer ansikte

blygt in i markhägn

 

pyrola

pyrola

 

möt din solvind

 

tillåt solfingrar torka dina lyckotårar

 

 

ögonljus tindrar i natten

 

 

dunvind bäddar

mjukt in

 

hennes vårliv




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser