Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fridsstilla

 

i de stjärnstäckta markerna

talar vinden
stilla
värnad

skyler sargat bröst

upptänder
varmlåga


stelljusen släckas
av kärleks hand

åter
synes tinderljusen väva
nattfridsstilla




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-15 21:57



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fridsamt vackert faller orden. Dalande.
2010-01-17

  Elaine.S VIP
"nattfridsstilla" tar sig dina ord fram, lugnande och välgörnade.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser