Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tråd av silke

 

 

i det rosende bröstet

 

darrar

 

daggens

droppe

 

i en tråd av

skiraste

silke

 

 

tråden spanns

väven vävdes

 

 

stegen

bars vilsna bort

 

spriddes

vida kring

 

 

i vindregns mantel

lägges rosenblad

in

 

 

i en tråd av

skiraste

silke

 

 

vaggar

daggens droppe

 

vägen

fram




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-15 22:12



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Mållös.
Så vacker dikt!!
Sparas
2010-01-17

  Yrre VIP
Trösterikt, trösterikt och det betyder allt.
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser