Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge och Ta


De man ger

de får man



© Emilia Berg 25/9-08




Fri vers av Emilia Berg
Läst 410 gånger
Publicerad 2010-01-16 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg