Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Cucaracha

Vart tog du lilla Cucaracha vägen?
ingen vet
det är bara jag som vet
sitter ensam
på ett litet blad väntar på
bättre tider
att bli större och större
äta mer och mer
ingen som ser Cucarachan
endast lilla blåmesen
för sitt inre öga

ingenting blir kvar bara
lilla Cucaracha



(©) Emilia Berg 2012-04-11






Fri vers av Emilia Berg
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-02 22:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör..kram
2015-01-21

  Ellan
känner smärtan i din text.. den berör
KRAM
2010-09-27

  aol
bara så berörande skrift, kram vännen
2010-08-27

  anits VIP
Mycket sorgliga och vemodiga rader.
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg