Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnrosa

Lisa på dagiset
Hennes son går på dagiset brevid
Hon går till bibloteket
Med dom förbjudna böckerna
Där finns Törnrosa å snövit
När hon håller dessa böcker i sin famn
Infinner sig en tomhet
Samma känsla hon känner
Med sin sons hand i sin




Fri vers av Michael Lilja
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-16 08:17



Bookmark and Share


  oMareld
Oj vad läskigt. För ett tag sen skrev jag en dikt som jag döpte till Törnrosa men ej publicerat. Sen ser jag din dikt nu :)

Men till dikten


Bra skrivet, fick mig att tänka till ordentligt
Jag ser sorg i dina ord

i den här dikten
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja