Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinar




frosten luckrar kylan,

rinner längs rönnbärens skal


min föda ska bli,

den som tinar


du ska smaka,

därav




munnen har blivit röd igen,

du ska få kyssa den



så som du gjort i kärlek,

vattnat värme,

denna isbit









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 12:56



Bookmark and Share


    Ronja Helt
Texten kändes väldigt levande på något vis...fin.
2010-01-17

  stenen/ Yv Ericsson
mycket fin.
2010-01-16

  thyra
Fin känsla i din dikt!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP